Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Profil termopan Gealan s9000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Gamaterm design
Descriere
Sistemul de profile S9000

Noul sistem GEALAN S9000 reuneste, ca sistem combinat cu adancime de constructie de 83 mm, atat caracteristicile si avantajele sistemului cu garnitura mediana cat si pe cele ale sistemului cu garnitura de bataie. Adancimea mare de constructie, cele sase camere ale profilului de toc si cercevea si trei planuri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Astfel, ferestrele raspund chiar si celor mai exigente cerinte.

Dezvoltarea unui sistem cu cele mai bune proprietati de izolare nu este o intamplare, ci rezultatul unor lucrari de dezvoltare orientate in acest scop. Succesul ne da dreptate. Numeroase calcule au evidentiat valori de izolare termica uimitoare. Scopul dezvoltarii a fost de la inceput obtinerea unei valori de izolare termica Uf de 0.92 W/m K si astfel potentialul de casa pasiva. Aceasta a reusit prin suma detaliilor inovative din formarea sistemului.

Statică îmbunătăȚită datorită STV
Tehnica de lipire dezvoltată de GEALAN - STV (Statische-Trocken-Verglasung) reprezintă lipirea geamului de profil printr-o bandă adezivă concepută special pentru constucția de ferestre, păstrându-se însă calarea obișnuită a geamului. Prin lipirea geamului de profilul cercevelei, rigiditatea geamului este transferată asupra acesteia și întreg sistemul devine mai stabil. Astfel pot fi construite elemente standard fără armătură. Prin combinarea STV cu armătură în cercevea se pot realiza elemente de fereastră deosebit de mari.

Mix genial
Concept inteligent de garnituri cu 3 planuri de etansare
Izolare termica si fonica foarte bune prin geometria cu 6 camere si prin adancimea mare de constructie la toc si cercevea
potrivit pentru preluarea a 3 foi de geam, cu grosime pana la 54 mm
Optimizat pentru lipirea uscata a sticlei de cercevea, STV
Trimite mesaj
Din Gura in Gura