Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Actionari electrice porti batante si culisante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

650 €
Brand
Came
Descriere
Automatizare pentru porti culisante ,batante si industriale came italia
Performante maxime la dimensiuni redusePorţile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poartă.
Deschiderea antelor se face doar pe interiorul proprietăţii şi necesită un anumit spaţiu interior.

Pentru a alege sistemul de automatizare ideal este necesar să cunoaşteţi dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robusteţea ansamblului de coloană – antă, evaluând materialul din care este confecţionată.
În mod normal, automatizările se alimentează de la reţeaua de tensiune de 230 V şi cu curent continuu de 24 Vdc, care, datorită tensiunii joase garantează maximă siguranţă de funcţionare.
Antele porţii sunt robuste, cu structură metalică plină sau rigidă?

Tipul recomandat pentru o poartăcuuna sau două ante, în cazul în care spaţiul de manevră esteredus datorită prezenţei zidurilor şi gardurilor, este acela al unui motor cu şuruburi, cu montare externă.

Există posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte largă de motorizări în funcţie de greutatea şi dimensiunile antei, pentru a avea sistemul dorit, chiar şi cazul antelor de mari dimensiuni.

Antele porţii sunt uşoare, din lemn, PVC sau aluminiu? Sunt fixate pe piloni proeminenţi?

Automatizarea ideală este cea cu braţe articulate, compacte şi robuste: garantează o mişcare a antei lină şi fără efort.

Braţul deznodat permite o maximă practicitate la instalare în cazul în care există pereţi sau obstacole adiacente pentru coloane, sau dimensiunile pilonilor împiedică orice fel de motorizare, fiind foarte strâmţi sau lejeri.

Doreşti o soluţie estetică, cu impact minim, pentru a păstra nealterată estetica intrării?

Motorizarea ideală este cea cu montare îngropată, ascunsă complet: elegantă şi perfectă dacă se doreşte discreţie la instalare pentru a pune în valoare intrarea.
Instalaţia de automatizare se distinge prin rezistenţa materialelor şi tratamentelor speciale pentru a garanta o rezistenţă foarte mare la coroziune şi funcţionarea perfectă în timp, chiar şi în condiţii climatice mai dificile.

Vrei să automatizezi un pasaj pietonal?

Soluţia ideală pentru gestionarea porţilor pietonale cu o antă este motorizarea cu braţ articulat.

Moto reductorul, ultra compact, îşi găseşte loc uşor în cazul în care stâlpul este foarte strâmt, chiar şi 10 cm lăţime sau în cazul în care este adăpostit de un perete sau de un gard.
De asemenea, alimentarea cu 24 Vdc se recomandă în cazul în care există necesitatea de uz intensiv, cum ar fi spaţiile comerciale şi industriale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura