Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Geam securizat Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Saint gobain
Descriere
Geam securizat
Alegeţi un geam de securitate potrivit pentru a vă proteja de riscul rănirii în urma unor spargeri accidentale sau impact.
Geamul de securitate poate fi c─âlit sau stratificat ├«n func┼úie de cum ┼či unde este utilizat. Se va sparge ├«n condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či protejeaz─â ├«mpotriva riscurilor unor r─âniri majore.

Modul

Cum funcţionează?
Dou─â tipuri de geam care protejeaz─â ├«mpotriva riscurilor r─ânirii sunt disponibile ├«n func┼úie de locul ┼či felul ├«n care vitrajul este utilizat.

Geamul de securitate c─âlit a fost supus unui tratament termic care ├«i induce o cre┼čtere a rezisten┼úei. ├Än genere, este de 5 ori mai rezistent dec├ót un geam normal. De exemplu, o foaie de geam c─âlit de 8mm grosime poate rezista unui impact cu o bil─â de o┼úel de 0.5 kg aruncat─â de la 2 metri. Dac─â sticla se sparge, se sparge ├«n condi┼úii de siguran┼ú─â, ├«n mii de buca┼úi de sticl─â cu margini net─âioase.

Geamul stratificat este realizat prin asocierea a două foi de sticlă prinse împreună de unul sau mai multe filme din plastic ca într-un sandwich! La momentul spargerii sau impactului, aceste filme reţin foile de geam. Geamul se sparge în bucăţi, dar rămân aderente la film(e).

Avantaje
Avantajele geamului de securitate:

Geam securizat (c─âlit)

Evit─â r─ânirile poten┼úiale ca urmare a spargerii unor geamuri (de exemplu utilizate la u┼či, mese, cabine de du┼č etc.)
Geam stratificat

Geam stratificat: realizat prin utilizarea unui film din plastic.
protecţie de bază (primară)
asigur─â o protec┼úie ├«mpotriva riscului de r─ânire ├«n urma unor spargeri accidentale (de exemplu ferestre sau u┼či)

Geam stratificat: realizat prin utilizarea unuia sau mai multor filme din plastic.
protecţie sporită
asigur─â protec┼úie contra c─âderii corpului (ex. balcoane sau ap─âr─âtori) ┼či a obiectelor aflate ├«n c─âdere liber─â ce pot penetra sticla (ex. acoperi┼čuri din sticl─â sau marchize)
Bucaţile de geam rămân în loc, lipite de intercalarele din plastic, până când sunt înlocuite.
Geamul securizat sau vitrajul acestuia poate fi combinat cu alte tipuri de sticl─â pentru un plus de confort: securitate, izola┼úie termic─â ┼či acustic─â, ├«ntre┼úinere u┼čoar─â ┼či func┼úie decorativ─â.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura