Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi pliante din otel - Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Horman
Descriere
U┼či pliante din o┼úel
Multifunc┼úional─â├«ntre u┼čile pliante.
U┼či pliante din aluminiu
Linii clare ├«n design ┼či culoare.

U┼či pentru sta┼úii de pompieri
├Äntotdeauna rapide ┼či de ├«ncredere.
U┼č─â pliant─â rapid─â tip AFA
Din aluminiu - rapid─â┼či reprezentativ─â.

U┼čile pliante se recomand─â mai ales pentru halele cu o ├«n─âl┼úime a tavanului redus─â. Avantaj: la u┼čile cu o deschidere spre exterior spa┼úiul din interior poate fi folosit la ├«ntreaga sa capacitate. Programul u┼čilor pliante de la H├Ârmann v─â ofer─â multiple variante ┼či acoper─â o gam─â larg─â de dimensiuni. U┼čile pliante din o┼úel sunt robuste, u┼čor de ├«ntre┼úinut ┼či economice. U┼čile pliante pentru sta┼úiile de pompieri se deschid rapid ┼či sunt de ├«ncredere. U┼čile pliante din aluminiu sunt reprezentative pentru o arhitectur─â elegant─â. Cele rapide AFA combin─â├«n mod armonios aspectul pl─âcut cu rapiditatea deschiderii.

Construcţie sandwich cu miez din spumă poliuretanică dură.

U┼čile culisante cu pere┼úi dubli se folosesc la hale ├«nc─âlzite pentru reducerea costurilor la energie. Aceast─â construc┼úie are o grosime de 55 mm ┼či se execut─â cu 1 sau 2 canate. Pere┼úii dubli ai canatelor sunt consolida┼úi ├«ntre ei datorit─â spumei poliuretanice. Astfel rezult─â un element de construc┼úie de ├«nalt─â reziste┼ú─â la flambare ┼či cu izola┼úie termic─â optim─â.

├Än compara┼úie cu u┼ča mai grea tip KSM, varianta KSP are o ├«nc─ârcare redus─â la buiandrug ┼či poate acoperi deschideri mai mari.
U┼ča se ac┼úioneaz─â manual.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura