Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Geam termopan Saint Gobain Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Saint Gobain
Descriere
Mai r─âcoros vara
Geam care ţine căldura afară!
Geamul pentru control solar poate fi folosit pentru a menţine interioarele mai confortabile prin prevenirea încălzirii excesive în zilele însorite fără necesitatea unui sistem de aer condiţionat sau a storurilor.

Cum funcţionează?
Geamul pentru control solar are pe una din feţe un strat de acoperire microscopic care reflectă căldura solară spre exterior. Aceasta ajută la prevenirea supraincălzirii îinterioarelor datorate caldurii excesive de la soare. De asemenea, aceasta ajută la diminuarea strălucirii supărătoare provenite din însorirea directă.

Avantaje
Folosirea geamului pentru control solar previne supra-├«nc─âlzirea suprafe┼úelor mari vara. ├Än mod particular acest lucru este util la acoperi┼čurile verandelor sau a suprafe┼úelor vitrate orientate c─âtre sud.

Pentru a men┼úine interioarele mai r─âcoroase, reflect─â p├ón─â la 2/3 din c─âldura soarelui, chiar ┼či ├«n cazul suprafe┼úelor vitrate mari cum ar fi serele.
Iluminare ┼či sentiment se spa┼úiu maxime cu o necesitate mai mic─â de a utiliza sisteme scumpe de aer condi┼úionat sau storuri inestetice.
Un mod eficient din punct de vedere energetic de a menţine interioarele mai răcoroase.
Filtrează strălucirea neplăcută a soarelui permiţând, totodată, pătrunderea în plenitudine a luminii.

Geamul pentru control solar poate fi combinat cu multe alte produse, pentru a forma un geam multi-func┼úional, cum ar fi izolarea termic─â (pentru un confort pe toat─â durata anului), ├«ntre┼úinerea redus─â, reducerea zgomotului, geam decorativ ┼či ├«mbun─ât─â┼úire a siguran┼úei ┼či securit─â┼úii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura