Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ferestre din PVC Gealan cu geam termopan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Gealan
Descriere
Ferestrele GEALAN economisesc optim energia.

Conductivitatea termica redusa a PVC-ului si numeroasele alveole in configuratia profilului confera tamplariei o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafata.
Capacitatea de termoizolare a PVC-ului este marita prin adancimea mare a constructiei profilului, de pana la 74 mm, de modul de constructie al profilului bazat pe mai multe camere interioare, de folosirea unui sistem dublu de etansare si a unui geam izolator corespunzator.

Ferestre din pvc Gealan cu geam termopan

Protectia fonica reprezinta un aspect important din punct de vedere al sanatatii.
Nu se poate trece usor cu vederea ca in ultimii ani nivelul zgomotului a crescut mult datorita in principal intensificarii traficului rutier si al celui aerian.
Ferestre din pvc Gealan cu geam termopan
Cu un indice de atenuare fonica de pana la 45 dB, ferestrele din PVC Gealan ofera protectie eficienta la zgomotul prea mare, avand in vedere ca pentru o incapere de locuit se considera ca nederanjanta o valoare maxima a zgomotului de 65 dB.
Ferestre din pvc Gealan cu geam termopan
Prin solutia constructiva adoptata si prin tipul de geam utilizat (termoizolator sau cu alcatuiri speciale, ce poate ajunge la grosimi de pana la 48 mm), ferestrele GEALAN imbunatatesc protectia fonica si maresc calitatea vietii.
Ferestre din pvc Gealan cu geam termopan
Trimite mesaj
Din Gura in Gura