Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Geam termopan cu antiefractie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Ghetur
Descriere
Geamul antiefractie poate fi alcatuit dintr-un geam duplex, geam securizat sau geam laminat de diferite grosimi:
- geamul duplex este geamul care este alcatuit din doua geamuri de 3, 4, 6, 8 mm lipite intre ele cu o folie de din polietilena care face un corp comun, asigurand si o protectie la accidente, geamul ramanad pe pozitie in cazul in care este spart. La fel poate fi facut si geamul triplex cu trei geamuri.
- geamul securizat este un geam supra incalzit pana aproape de temperatura de topire, dupa care este racit rapid in cateva secunde cu aer rece crescandu-i rezistenta de 4 ori. Geamul securizat poate fi laminat sau foliat pentru a ramane pe pozitie in cazul in care se sparge.

Avantajele geamului Low-e

La ferestrele termoizolante, partea de geam se caracterizeaza printr-o minima dimensionare 4.16.4. Acestea sunt dimensiunile celor doua geamuri (4 mm) si a spatiului dintre ele (16 mm). Expresia "geam de 20; geam de 24" se refera la suma grosimii geamurilor si a distantei dintre ele, si nu la dimensiunea foii de geam. Cu cat grosimea foilor de geam este mai mare, cu atat gradul de izolatie termica si fonica este mai mare.

Pentru un grad mai mare de termo-izolatie, geamul pozitionat la interior este recomandat sa fie low-e. "Low-e" este prescurtarea teremenului "low emisivity", termen ce defineste caracteristica de transfer termic scazut.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura